Assortiment

backWERK staat voor dagelijks vers bereide en huisgemaakte producten. Het backWERK-assortiment bestaat uit huisgemaakte sappen en smoothies, vers belegde broodjes, heerlijke hartige snacks zoals pizza’s, koek en gebak voor bij onze verse koffie en een breed assortiment aan gekoelde dranken. We bakken en beleggen de broodjes dagelijks vers in de winkel, en ook onze smoothies, sappen en salades zijn allemaal huisgemaakt. Een fantastische smaak door echte versheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Enkele voorbeelden van onze heerlijk vers belegde broodjes*

barbecuesaus

  • Knapperig kaiserbroodje met huisgemaakte eiersalade en pancetta
  • Krokante baguette met gemarineerde kip barbecue
  • Barra vegan met hummus, avocado en tomatensalsa
  • Kraakverse pretzel met hummus en tomaat

*Aanbod verschilt per filiaal

Snackassortiment

Trek in een hartig tussendoortje? Ook hierin biedt backWERK een ruim aanbod. Van pizza’s voor als je even wat minder tijd hebt om te koken tot een heerlijke salade gevuld met de lekkerste verse ingrediënten.

 

 

Zoet assortiment

Even heerlijk genieten? Bij backWERK vind je allerlei heerlijke koeken en gebakjes voor bij een verse koffie.

 

Dranken

backWERK staat voor vers en gezond. Probeer eens één van onze huisgemaakte sappen, smoothies of limonades. Onze versgemalen koffie’s en warme chocolademelk zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Deze worden uitsluitend met verse melk bereid. Daarnaast hebben wij een grote diversiteit aan gekoelde dranken.

 

Ook zo benieuwd naar onze nieuwe producten? Houd het kopje nieuws in de gaten. Hier komen alle nieuwe producten en andere leuke nieuwtjes aan bod.

Volg jij ons al op InstagramFacebook?