Franchisepartner worden?

FRANCHISEPARTNER WORDEN BIJ BACKWERK?

Bert Muller – Multi-franchisepartner

BackWERK is een sterk landelijk merk ondersteund door actief lokaal ondernemerschap. Het beste van twee werelden.

Waarom backWERK?

Slim kiest backWERK! Met ruim 50 vestigingen door Nederland en ruim 350 vestigingen in Duitsland is backWERK nog steeds aan het groeien. Sinds wij in 2015 onze winkels zijn gaan uitrollen in Nederland, hebben we de formule volledig aangepast aan de trends in de Nederlandse markt. Wij bieden ondersteunende coaching tot na de opening van jouw vestiging, zodat je niet alleen succesvol kunt starten, maar als franchisepartner ook op lange termijn een goed gevoel hebt bij onze samenwerking.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, energieke en ondernemende franchisenemers die het vooral heel leuk vinden om samen met hun team de vestiging tot een succes te maken. Onze franchisepartners zijn ondernemend, klantgericht en vinden het leuk om in de horeca te werken met verse producten.

Wil je meer informatie lees dan onze brochure. Hopelijk spreken we elkaar snel!

Kom direct met ons in contact

Laat je informeren naar de mogelijkheden om jouw eigen backWERK te beginnen.

Je kunt ons rechtstreeks contacten door te mailen naar info@back-werk.nl of naar onze externe partner Franchise+, is te bereiken per mail recruitment@franchiseplus.nl of telefonisch +31 35 7600 282.

Verder zijn wij aangesloten bij De Nationale Franchisegids, meer informatie vind je op de website https://denationalefranchisegids.nl/horeca/backwerk/