Bedrijf

 

BackWERK is de uitvinder van de zelfbedieningsbakkerijen! Onder de naam BackWERK werd in februari 2001 in Duitsland de eerste zelfbedieningsbakkerij ooit geopend. Niet veel later volgden nog meer winkels in het Rijn-Roergebied. In 2009 werd de eerste winkel in Nijmegen, Nederland geopend. In mei 2017 staat de teller van het aantal BackWERK-winkels op 17 en daarnaast met meer dan 350 winkels in Duitsland is het dus goed mogelijk dat je ons al ergens bent tegen gekomen en hebt genoten van onze heerlijke verse producten.

Bij BackWERK worden door de dag heen producten afgebakken, en vers belegd met huisgemaakte spreads en broodsalades. Je hebt een ruime keuze tussen verschillende, heerlijk verse en natuurlijke producten tegen een lage prijs. In onze winkels kun je terecht voor ontbijt, lunch of koffie met iets lekkers.

 

 

Doordat het succes als een lopend vuurtje gaat en iedereen met het BackWERK-virus besmet raakt zijn we druk bezig met het openen van nieuwe winkels. Zodat je op veel plekken door Nederland kunt kiezen voor jouw vertrouwde BackWERK-winkel.

De basis van ons succes. Onze partners.

ONS FRANCHISE-CONCEPT