Bedrijf

Slim kiest backWERK!

BackWERK is een bakery-cafe waarbij gasten in een warme, gezellige omgeving de heerlijkste vers bereide gerechten direct kunnen kiezen. BackWERK is een succesformule en opent steeds meer vestigingen in Nederland. In 2009 werd de eerste Nederlandse vestiging geopend in Nijmegen. De afgelopen jaren is de franchiseketen hard gegroeid en telt op dit moment meer dan 340 vestigingen met locaties in diverse Europese landen, waaronder Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Momenteel staat het aantal vestigingen in Nederland op 41 en heeft backWERK nog steeds de ambitie op te groeien. Sinds het najaar van 2017 valt backWERK onder het Zwitserse beursgenoteerde Valora A.G. en staat verder groeien nog meer in het teken dan ooit tevoren.

Bij backWERK worden de hele dag door de lekkerste dingen bereid. Het assortiment bestaat uit:

  • Vers belegde broodjes die de dag door vers worden gebakken en belegd;
  • Koude dranken, huisgemaakte sappen, smoothies en frisdranken;
  • Heerlijke warme producten zoals hot sandwiches, vers belegde pizza’s;
  • Vers gebakken koeken en gebak;
  • Warme dranken, zoals verse koffie van bio arabica bonen;
  • De mooiste broodproducten.

 

 

Al dat lekkers wordt aangeboden voor een vriendelijke prijs, wat onze kracht is. Door de open keukens zijn we transparant over alles wat je eet en drinkt in de winkel. Omdat alle producten klaar liggen heb je zelf de keuze of je snel of rustig bij ons komt ontbijten, lunchen of een tussendoortje komt eten.

 

Waar zit backWERK?
Je vindt ons overal waar mensen (druk) bezig zijn. Bezig met winkelen, werken of op weg zijn. Want dat is waar we goed in zijn: mensen bedienen die wel wat anders aan hun hoofd
hebben dan een ingewikkelde menu kaart, onduidelijke bestelstructuur en vervolgens te lang moeten wachten op een te duur broodje of bakje of sapje.

Je vindt ons waar we je kunnen helpen alles uit het moment te halen, alles uit je maaltijd te halen en alles uit je euro’s te halen.

Je vindt ons precies daar waar je ons zoekt. Daar waar we volop tot ons recht komen: op jouw pad!

In steeds meer steden door heel Nederland kom je ons tegen, houd de website en onze Facebookpagina goed in de gaten voor alle nieuwe openingen en ander leuk nieuws.

 

Wie is backWERK?
We zijn graag onder de mensen.
We helpen graag.
We denken met je mee.
We zijn bescheiden en houden ons hoofd koel.
We houden het simpel.
We zijn opgeruimd en georganiseerd.
We hebben de boel op orde.
We zien altijd kansen voor verbetering.
We zijn in de groei en ambitieus.

 

 

Word nu franchisepartner bij backWERK

ONS FRANCHISE-CONCEPT