Bedrijf

backWERK is een selfservice foodconcept waarbij jaarlijks meer dan 2 miljoen gasten genieten van al het lekkers dat wij dagelijks vers bereiden. Snelle service met zelfbediening en verse kwaliteit zijn onze sterke punten. Onder de naam backWERK werd in 2001 in Duitsland de eerste zelfbedieningsbakkerij ooit geopend. De afgelopen jaren is de franchiseketen hard gegroeid en telt op dit moment meer dan 340 vestigingen met locaties in diverse Europese landen, waaronder Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland.

In 2009 werd de eerste winkel in Nijmegen, Nederland geopend. In maart 2019 staat de teller van het aantal BackWERK-winkels op 22. Onze winkels zijn te vinden in diverse binnensteden en op high traffic locaties (zoals verschillende metro stations) en is het dus goed mogelijk dat je ons al ergens bent tegen gekomen en hebt genoten van onze heerlijke verse producten.
Sinds het najaar van 2017 valt backWERK onder het Zwitserse beursgenoteerde Valora A.G. en staat verder groeien nog meer in het teken dan ooit tevoren.

 

In steeds meer steden door heen Nederland kom je ons tegen, houd de website en onze Facebookpagina goed in de gaten voor alle nieuwe openingen en ander leuk nieuws.

 

De basis van ons succes. Onze partners.

ONS FRANCHISE-CONCEPT