We zijn weer open!

Inmiddels zijn alle winkels weer geopend en kunnen we jullie weer verwelkomen. Zowel op onze zonnige terrassen als in de winkels op gepaste afstand.

Middels dit bericht willen we jullie informeren over de maatregelen die we hebben getroffen. Bij binnenkomst zullen we jullie vragen om je handen te desinfecteren. Uiteraard geldt de 1,5 meter afstand ook bij ons. We vragen iedereen om van een dienblad gebruik te maken, op deze manier zorgen wij er voor dat er nooit meer dan 30 gasten tegelijkertijd in de winkel zijn.

Verder gaat het eigenlijk net zoals je altijd van ons gewend bent. De producten liggen vers bereid voor je klaar, je kan snel afrekenen en een broodje buiten de deur consumeren, maar je kan natuurlijk ook op je gemak het broodje of de vers bereide smoothie in de winkel opeten, indien er een plek beschikbaar is. Dit alles altijd voor een vriendelijke prijs.

Omdat wij onder ‘’fastservice’’ vallen hoeven wij geen reserveringen van te voren aan te nemen. Je kan dus gewoon naar onze winkels toekomen en aan een tafel plaatsnemen. Er wordt dus ook geen check gesprek gehouden. We vragen jullie wel om thuis te blijven wanneer je klachten hebt.