Vastgoed manager

Backwerk Nederland is een zeer succesvol en snelgroeiend franchise food concept.

Vanuit ons nieuwe hoofdkantoor in Baarn sturen wij op dit moment 19 locaties aan. Het is de ambitie om volgend jaar door te groeien naar minimaal 30 locaties door geheel Nederland.

Backwerk maakt onderdeel uit van Valora AG; een beursgenoteerde Zwitserse retail holding met bijna 3.000 vestigingen onder 13 formules.

Om de toekomstige groei goed te kunnen begeleiden zijn wij vanaf januari 2019 op zoek naar een:

Vastgoed manager

In deze zeer diverse functie ben je voor een groot deel zelfstandig verantwoordelijk voor allerlei  vastgoedgerelateerde zaken binnen ons bedrijf:

 

 Acquisitie

Je bent nauw betrokken bij de acquisitie van nieuwe winkels. Om de haalbaarheid van projecten te onderzoeken onderhoud je intern nauw contact met onze afdelingen operations, finance en franchise werving en extern met onze bouwproject manager, makelaar en de desbetreffende gemeente. Je onderzoekt de commerciële haalbaarheid en de haalbaarheid voor vestiging bij de gemeente.

 

Construction

Onze nieuwe winkels worden gebouwd door een externe projectmanager. Jij bent voor dit bedrijf het aanspreekpunt binnen onze organisatie. Je controleert namens Backwerk de voortgang en het budget van de bouw van deze winkels.

 

Sourcing

Onze winkels zijn voorzien van veel installaties en techniek. Je bouwt in de functie know-how op dit gebied op. Je onderhoudt namens Backwerk contacten met allerlei mogelijke leveranciers voor toekomstige of alternatieve apparatuur. Je bouwt een database op met leveranciers, producten en prijzen. Je spreekt garanties en aanspreekpunten af bij de diverse leveranciers.

 

Repair & maintenance

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze afdeling operations op het gebied van onderhoud en reparaties van de winkelinventaris van onze locaties. Hiertoe onderhoud je contacten met onze vaste leveranciers en onderhoudsbedrijven.

 

Contractbeheer

Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van onze huur- en onderhuurovereenkomsten.

Hiervoor werk je nauw samen met onze afdeling finance.

 

Gevraagd:

  • Minimaal 3 à 4 jaar relevante werkervaring
  • HBO werk- en denkniveau
  • Organisatie talent
  • Kennis van bouwkundige zaken en vastgoed
  • Een zeer nauwkeurige en georganiseerde werkwijze

Geboden:

  • Een uitdagende en voor een belangrijk deel zeer zelfstandige functie;
  • Een zeer gezellig en snelgroeiend team;
  • Goede doorgroeimogelijkheden in een snelgroeiende organisatie;
  • Een marktconform salaris;
  • Auto, laptop en telefoon maken onderdeel uit van de functie.

Interesse?
Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marlou van Gestel (Human Resources) via m.vangestel@back-werk.com of 06-21222522.

Acquisitie inzake deze vacature wordt niet op prijs gesteld.