Stage Marketing  

Op zoek naar een  marketing stage? Vanaf september 2020 is de afdeling Marketing op zoek naar een hands-on stagiaire die het team gaat ondersteunen. Als jij met ons de uitdaging aan wilt gaan om backWERK te laten groeien, dan hebben wij de ultieme stage voor jou!

Wie is backWERK?

BackWERK is een succesvolle en snelgroeiende franchiseorganisatie waar gasten in een gezellige omgeving de heerlijkste vers bereide gerechten direct kunnen kiezen. Op dit moment heeft backWERK 33 vestigingen in Nederland en we openen jaarlijks gemiddeld 10 nieuwe locaties. Je vindt ons overal waar mensen (druk) bezig zijn. Bezig met winkelen, werken of op weg zijn. Want dat is waar we goed in zijn: mensen helpen alles uit het moment te halen, alles uit de maaltijd te halen en de beste kwaliteit uit je euro te halen. Je vindt ons precies daar waar je ons zoekt. Onze merkwaardes zijn; open, betrouwbaar, passie, voor en met elkaar en duurzaamheid. Bij backWERK kan je terecht voor vers belegde broodjes, verse sappen en smoothies, warme dranken, pretzels, warme producten zoals onze hot sandwich, maar ook soep en gekoelde items zoals salades en yoghurt.

De stage

Groei en innovatie staat bij backWERK altijd centraal. Begin dit jaar is er een geheel nieuwe stijl ontwikkeld van marketingmaterialen die dit jaar uitgerold zal worden. Je zult meelopen op de afdeling Marketing en ondersteunt met het ontwikkelen en de uitrol van nieuwe offline en online acties, campagnes en materialen met alle bijbehorende processen.

Samen met ons bepaal je jouw onderzoek dat je gaat uitvoeren (indien van toepassing), je krijgt hiervoor de tijd en je wordt hierin door ons begeleid. De verhouding meewerken in het team en onderzoek is altijd bespreekbaar. Dit is afhankelijk van jouw studie, opdracht en leerjaar. Doordat je in een kleine organisatie werkt, levert jouw inzet direct toegevoegde waarde. Tijdens deze stage lever je dus een mooie bijdrage leveren aan de groei van backWERK Nederland.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende stage waar je in korte tijd héél veel ervaring kan opdoen.
  • Je krijgt de ruimte om je eigen ideeën aan te dragen en uit te voeren.
  • Een informele werksfeer op kantoor. We hebben een kantoor hond, Guus.
  • Iedere dag staat er een lunch voor je klaar.

Functie-eisen

  • Derde of vierdejaars HBO-student in de richting van marketing, communicatie, commercie, food, hogere hotelschool of soort gelijke opleiding.
  • Affiniteit met lekker eten.
  • Je voelt je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de afdeling.
  • Instagram en Facebook hebben geen geheimen voor jou. Je weet wat er speelt en hoe je dit kan doorvertalen naar betere content.
  • Je bent creatief, goed met een camera (mag ook een mobiel telefoon) denkt mee over het schrijven van social teksten.
  • Je bent bekend met adobe.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van onze vacature, neem dan vooral contact met ons op. Dit kan door een email te sturen naar: e.beerkens@back-werk.com