STAGE MARKETING & PRODUCT DEVELOPMENT

Heb je genoeg in de schoolbanken gezeten en kijk je uit naar een hands-on stage waar je veel gaat leren op gebied van marketing en product development? Vind je het leuk om samen met ons BackWERK groot te maken, dan hebben wij voor jou de ultieme stage!

Over het bedrijf

BackWERK is succesvolle en snelgroeiende franchiseorganisatie. Op dit moment zijn er meer dan 350 vestigingen in Europa. In juni 2018 is onze 18de winkel in Nederland geopend, in de planning voor dit jaar staat dat we nog meer winkels gaan openen.

BackWERK is een winkelformule waarbij de consument dagelijks kan kiezen uit vers gebakken en belegde broodjes, diverse zoete lekkernijen en verse sappen en smoothies. Kwaliteit en versheid staan bij ons hoog in het vaandel. In onze winkels wordt alles door onze medewerkers vers bereid en belegd. Er is voldoende zitgelegenheid zodat onze gasten ter plekke kunnen genieten van hun ontbijt, kop koffie of heerlijke lunch of ze kunnen het meenemen.

De stage

Op dit moment zijn we volop bezig om ons assortiment te vernieuwen. Je zult dan ook meelopen op de afdeling marketing & product development en ondersteunt met het bedenken, testen en uitwerken van recepten, handboeken en prijscalculaties. Je onderhoudt contacten met onze externe opdrachtgevers op het gebied van inkoop en marketing.

Samen met jouw stagebegeleider bespreek je jouw onderzoek die je zult uitvoeren, je krijgt hiervoor de tijd en je wordt hierin door ons begeleid. Ben je bereid om eerder te starten met jouw stage, dan is dit voor ons geen enkel probleem. Doordat je in een kleine organisatie werkt, levert jouw inzet direct toegevoegde waarde. Tijdens deze stage lever je dus een belangrijke bijdrage aan de groei van BackWERK Nederland.

Wat bieden wij

  • Een uitdagende stage waarin je in korte tijd héél veel ervaring kan opdoen.
  • Een stage voor minimaal 4 maanden met een stagevergoeding.
  • Je krijgt de ruimte om je eigen ideeën aan te dragen en wellicht ook uit te voeren.
  • Een informele werksfeer in een super mooi nieuw kantoor in Baarn.

Functie-eisen van de stage

  • Proactief, creatief en enthousiast.
  • Je zit vol energie, houdt van aanpakken en kunt goed zelfstandig werken.
  • Jij voelt je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de afdeling.
  • Je schrijft foutloos Nederlands en jouw creativiteit zorgt voor verrassende teksten.
  • Je doet een HBO-opleiding Marketing, Communicatie, Commercie, Food of soortgelijk en bent op zoek naar een stage voor minimaal 4 maanden (startdatum flexibel).

Ben je enthousiast geworden over deze stage? Stuur dan een motivatiebrief en cv per mail en wie weet heb jij binnenkort een stageplek. Heb je van tevoren nog vragen, bel Marlou van Gestel (Human Resources) dan op 06-21222522.