Nieuws

Bagel carpaccio en baguette BLT

Vanaf vandaag liggen in onze vitrines de bagel met carpaccio, pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Ook kunnen jullie kennis maken met de Baguette BLT, krokante bacon uit de oven met tomaat en sla. Ons laatste nieuwe belegde broodje is de panini pastrami, dit is gerookt gepekeld rundvlees, ook hierop vindt je de gegrilde groenten. Voor welke kies jij?

meer informatie

Vegetarische belegde broodjes

BackWerk luidt het nieuwe jaar in met twee vegetarische broodjes tegelijk. Je kunt vanaf nu kiezen voor het meergranenkaasbroodje met hummus, advocado en tomatensalsa. Daarnaast hebben jullie ook nog de keuze uit een bagel met feta, tomaat en guacamole. Dus naast je pretzel, verse smoothie nu ook een heerlijk vers belegd broodje. Welke is jouw favoriet ? Laat…

meer informatie

Kerstmarkt in Dordrecht

Wist je dat Dordrecht de beste weekmarkt van héél Nederland heeft. Op 15, 16 en 17 december wordt het centrum van Dordrecht omgetoverd in een kerstmarkt. Op deze manier kom je alvast in de kerstsferen. Kom na het kerstshoppen langs BackWerk voor een kop koffie met iets lekker erbij.

meer informatie

Geen lariekoek!

In de maand december kun je in enkele winkels genieten van heerlijke nieuwe koekjes. Naast kakelvers en overheerlijk is koek van De Koekfabriek ook een koekje uit de maatschappij. Dit omdat ze worden gebakken door wel heel bijzondere ‘koekenbakkers’. In samenwerking met de zorgorganisatie Reinaerde startten enkele Utrechtse Horecaondernemers in 2013 de Koekfabriek. Gezamelijk streven…

meer informatie

Thaise garnalen en vitello tonato

Vanaf vandaag, 11 december, kunnen jullie het meergranenkaasbroodje met Thaise garnalen salade met mango proberen. Of je kunt kiezen voor de baguetinno vitello tonato, dit zijn fijn gesmoorde kalfslapjes met een saus van tonijn en kappertjes. Laat op onze Facebookpagina weten welke jouw favoriet is.

meer informatie

Kopje koffie?

Kom jij gezellig een kopje koffie bij ons drinken in  Leiden ? Je kunt ons vinden in de Haarlemmerstraat, we zijn vandaag geopend tot 17:30 uur.

meer informatie

Energieboots

Onze verse sappen en smoothies helpen jou na een zware werkweek het weekend door. Ze zorgen voor een extra energieboots. Heb jij ze al geprobeerd?

meer informatie

Kaiserbroodje beenham en panini chorizo

Wellicht hebben jullie afgelopen maand al nieuwe broodjes geproefd, vanaf vandaag, 13 november, kunnen jullie het kaiserbroodje met beenham, tomaat en sla proberen. Ook kun je vanaf vandaag kiezen voor de panini chorizo met gegrilde groenten. Welke vind jij het lekkerst, laat ons dat weten op de Facebookpagina.

meer informatie

Amersfoort is op zoek naar jou!

Ben jij op zoek naar een bij(baan) in een dynamisch bedrijf, waarbij je elke dag met verse producten werkt? En wil jij weken in onze nieuwe winkel in het centrum van Amersfoort? Wij hebben een gezellig team dat nog versterking kan gebruiken. De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het bakken van producten, het (voor)bereiden van…

meer informatie