Nieuws

Focaccia’s

Vanaf vandaag zijn de meeste winkels begonnen met het verkopen van de Focaccia’s. Deze zijn perfect tijdens de lunch of als tussendoortje. Wil je weten of ze in jouw dichtstbijzijnde locatie beschikbaar zijn? Stuur ons dan een bericht via  Facebook .

meer informatie

Nieuwe openingen Rotterdam

Begin juni opent BackWerk twee nieuw filialen in Rotterdam. Vanaf dan kunnen jullie onze heerlijk, scherp geprijsde producten ook halen op Rotterdam Centraal Station en Wilhelminaplein.

meer informatie

Pizza, Panne of Paniza’s

Sinds donderdag is onze pilot met de nieuwe Paniza’s gestart in ons filiaal Rotterdam Zuidplein. De Paniza is een combinatie van een broodsnack en een pizza. Benieuwd? Kom snel langs en laat ons weten wat je ervan vindt.

meer informatie

Wereld syndroomdag

Vandaag is het Wereld Syndroomdag, wist je dat enkele BackWERK-filialen koekjes van De Koekfabriek verkopen. Deze heerlijke koekjes worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door deze koekjes te kopen steun jij hen, terwijl je zelf heerlijk aan het genieten bent.

meer informatie

Fietsend over de Zuid-As

Heb jij onze echte ‘BACKfiets’ al gespot op de Amsterdamse Zuid-As? Deze hele maand kun je kennis maken met hun assortiment. Vanaf nu zal BackWERK tijdens nieuwe winkelopeningen en andere evenementen rond fietsen en heerlijke producten uitdelen.  

meer informatie

Vegan variant

Deze week is onze eerste echte vegan variant verkrijgbaar in de winkels. Naast je smoothie en pretzel kun je nu ook genieten van een heerlijk belegd broodje. Doe jij mee met de vlees vrije-week, kom dan snel langs in jouw dichtstbijzijnde BackWerk winkel.

meer informatie

Bagel carpaccio en baguette BLT

Vanaf vandaag liggen in onze vitrines de bagel met carpaccio, pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Ook kunnen jullie kennis maken met de Baguette BLT, krokante bacon uit de oven met tomaat en sla. Ons laatste nieuwe belegde broodje is de panini pastrami, dit is gerookt gepekeld rundvlees, ook hierop vindt je de gegrilde groenten. Voor welke kies jij?

meer informatie

Vegetarische belegde broodjes

BackWerk luidt het nieuwe jaar in met twee vegetarische broodjes tegelijk. Je kunt vanaf nu kiezen voor het meergranenkaasbroodje met hummus, advocado en tomatensalsa. Daarnaast hebben jullie ook nog de keuze uit een bagel met feta, tomaat en guacamole. Dus naast je pretzel, verse smoothie nu ook een heerlijk vers belegd broodje. Welke is jouw favoriet ? Laat…

meer informatie

Kerstmarkt in Dordrecht

Wist je dat Dordrecht de beste weekmarkt van héél Nederland heeft. Op 15, 16 en 17 december wordt het centrum van Dordrecht omgetoverd in een kerstmarkt. Op deze manier kom je alvast in de kerstsferen. Kom na het kerstshoppen langs BackWerk voor een kop koffie met iets lekker erbij.

meer informatie

Geen lariekoek!

In de maand december kun je in enkele winkels genieten van heerlijke nieuwe koekjes. Naast kakelvers en overheerlijk is koek van De Koekfabriek ook een koekje uit de maatschappij. Dit omdat ze worden gebakken door wel heel bijzondere ‘koekenbakkers’. In samenwerking met de zorgorganisatie Reinaerde startten enkele Utrechtse Horecaondernemers in 2013 de Koekfabriek. Gezamelijk streven…

meer informatie