Nieuws

Panini Mexicaanse Kip

Deze panini is pas een topper! Je moet eens weten hoeveel werk hieraan vooraf gaat, zelf gemarineerde kip met cajunkruiden, vers gemaakte tomatensalsa en guacamole. Verser bereid dan dit vind je nergens! Deze is zeker het proberen waard.

meer informatie

Stagiair marketing & product ontwikkeling

BackWERK is een succesvolle en snelgroeiende franchiseorganisatie. Met meer dan 350 vestigingen in Europa zijn wij marktleider binnen de zelfbedieningsbakkerswinkels. Momenteel zijn er in Nederland 13 winkels. In 2017 groeien we door naar minimaal 20 winkels. BackWERK heeft de ambitie om het aantal winkels in Nederland de komende jaren aanzienlijk uit te breiden. BackWERK is…

meer informatie

101ste Nijmeegse Vierdaagse

De 101ste Nijmeegse Vierdaagse is gestart! Ons backWERK filiaal gevestigd op Plein 1944 biedt tijdens de 101ste Nijmeegse Vierdaagse een aangepast assortiment aan. Daarnaast zullen we wel langer geopend blijven. Het belooft vandaag een warme dag te worden dus trakteer jezelf op een heerlijk broodje of één van de huisgemaakte smoothies. Neem plek onder de nieuwe parasol…

meer informatie

Pretzel, Brezel(in het Duits)

Pretzel ofwel de zoute krakeling bestaand uit deeg in de vorm van een knoop met grove zoutkorrels erop gestrooid. Ook de pretzel is een Duitse Klassieker, lekker als tussendoortje.  

meer informatie

Panini Tomaat Mozzarella

Na veel nieuwe belegde broodjes is het nu tijd voor de panini. Een heerlijke verwenlunch. Probeer nu onze nieuwe variant van de panini tomaat mozzarella, hieraan toegevoegd onze in huis gegrilde groenten. En niet te vergeten verse basilicumblaadjes.

meer informatie

Echte Duitse klassieker, de Berlinerbol

BackWERK komt van oorsprong uit Duitsland waardoor wij deze klassieker ook hier in Nederland verkopen. Wist je dat de Berlinerbol in Duitsland Pfannkuchen(pannenkoeken) heet? De Berlinerbol is gemaakt van luchtig deeg, wat gefrituurd wordt. Gevuld met banketbakkersroom en bedekt met een laagje poedersuiker.  

meer informatie

OntbEItje?

Natuurlijk weten we dat we het anders horen te schrijven, echter willen we jullie aandacht trekken met ons heerlijk nieuwe broodje. Recent ontwikkeld, geproefd en getest. Eén van onze favorieten, de baguette boerenomelet, gemaakt met verse kruiden en champignons. Zo uit de oven. Start jij vanaf nu je dag bij ons?

meer informatie

Oreo donut

Geen zin in iets gezonds? We hebben verschillende lekkere zoetwaren in ons assortiment. Heb je onze Oreo donut al geprobeerd? Ja, van die bekende koekjes ‘draaien, likken en dippen’. Stukjes van het originele koekjes als topping en de vanille crème vulling binnenin. Hij ziet er niet alleen leuk uit, hij smaakt ook heerlijk!  

meer informatie

Lekker bakkie koffie

Bij een nieuw assortiment horen ook nieuwe verpakkingen. Heb jij onze nieuwe bekers al gezien en hier onze heerlijke koffie uit gedronken? Onze koffie wordt gemaakt van vers gemalen koffiebonen. Natuurlijk hebben we ook thee en warme chocolademelk. Zien we je binnenkort? Vraag naar onze koffiespaarkaart en verdien je gratis koffie!

meer informatie

Frans baguette tonijn

Nu weten we allemaal dat onze Baguette Tonijnsalade jullie favoriet was! Dit zal met deze nieuwe variant ook zeker weer het geval zijn. Nu nog lekkerder en gezonder met appel en Romaanse sla.

meer informatie