Huisgemaakte taartjes

Huisgemaakte taartjes

Binnenkort starten we met een nieuw zoet product, huisgemaakte taartjes.

In 9500 voor Christus probeerde te oude Egyptenaren al taarten te bakken van haver, tarwe, rogge en graan. Ze bakte de bodems op hete kolen en vulde ze daarna met honing. Een tartelette wordt dat nu genoemd. 8000 jaar laten begonnen ze deze taartjes met fruit te vullen. Wij vullen onze tartelette bodems met roompoeder met hierop vers fruit, sneeuwsschuim of bosvruchtenvulling. Alleen al met deze vrolijke kleuren wordt het een feest om te pauzeren bij backWERK.

Recept

Kun je niet wachten? Hieronder vind je een recept voor de bodems van de tartelettes van Laura’s Bakery.

De vullingen kun je zelf bepalen, vers fruit of jam. We zijn benieuwd of die van ons straks net zo lekker zijn. Laat het ons weten via de Facebook- of Instagrampagina.

Laura’s Bakery; zelf tartelettes maken