BackWERK Schiedam

De nieuwste backWERK locatie is op 20 december geopend op station Schiedam Centrum en is hiermee de 22ste winkel in Nederland.

“We zijn trots om de eerste backWERK op een treinstation te openen. Het concept backWERK staat voor kwaliteit, vers, snel en een vriendelijke prijs. Deze kunnen we de gasten van backWERK Schiedam nu bieden.” aldus Dick de Vilder, algemeen directeur van backWERK Nederland.

Op de nieuwe locatie in Schiedam is, net zoals in Hilversum, het allernieuwste concept toegepast. Dit concept speelt nog beter in op de behoeftes van de dagelijkse consument waaronder de reizigers en creëert een optimale smaakbeleving voor de beste prijs. Daarnaast worden de producten in Schiedam op voorhand verpakt waardoor de gasten, indien gewenst, zo snel mogelijk weer door kunnen. “Wij zijn erg positief over deze eerste samenwerking met NS en hopen dan ook dat er nog vele mogen volgen” aldus Dick de Vilder.

schiedamNaast de opening in Schiedam heeft backWERK vorige week ook een winkel in Zwolle geopend op de Melkmarkt. In totaal zijn er dit jaar 7 locaties in Nederland geopend, de ambitie is om volgend jaar deze groei curve door te zetten en minimaal 10 nieuwe winkels te openen.