Assortiment

 

De hele dag door worden talrijke lekkere soorten broodjes van verschillende graansoorten vers afgebakken. De broodjes worden ter plekke belegd met de verse en lekkere ingrediënten. Er kan een keuze worden gemaakt tussen meer dan 100 verschillende producten in onze winkels, van zoete bakkersproducten en pretzels tot pizza’s.

Sinds maart zijn we bezig met het introduceren van het nieuwe assortiment belegde broodjes, met huisgemaakte spreads en broodsalades. Hierdoor kun je genieten van echte en pure smaken. Elke twee weken verrassen we je met een nieuw broodje dat wordt toegevoegd aan ons assortiment.

De versgemalen koffie’s en warme chocolademelk zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Deze worden uitsluitend met echte melk bereid. Daarnaast hebben wij een grote diversiteit aan gekoelde dranken. Ook kun je kiezen voor vers geperste jus d’orange of huisgemaakte sappen, smoothies en limonades.

Ook zo benieuwd naar onze nieuwe broodjes en andere lekkere producten? Houd het kopje nieuws in de gaten. Hier komen alle nieuwe broodjes aan bod.